27 april 2021

Vers van de pers

Algemeen - Events

Dank u wel

Beste sponsor, sympathisant,

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste gebeurtenissen binnen onze ploeg.

Als eerste willen wij een dankwoordje doen aan al onze sponsors.

Wij zijn enorm vereerd en dankbaar om hen mee aan boord te mogen hebben in deze moeilijke tijden door de u allen welbekende Covid- 19 pandemie.

Dank aan onze bestaande sponsors die al reeds enkele jaren steeds in ons team blijven geloven. Ieder jaar mogen wij op jullie steun rekenen en dat doet ons enorm deugd.

We mogen echter onze nieuwe sponsors niet vergeten, zij hebben in deze tijden toch het lef om een steentje bij te dragen zodat wij ons team verder kunnen uitbouwen.

Renners 2021

Om ons team te versterken zijn we blij dat we weer heel wat nieuw talent hebben kunnen aantrekken om ons team mee in de kijker te rijden.

Zo hebben we bijvoorbeeld Joeri Stallaert (Ex Corendon) kunnen aantrekken. Ook mogen we terug een ex renner verwelkomen, in het bijzonder Tuur Dens een talent op de piste die deze zomer een 3e plaats wist te bemachtigen op het EK te Fiorenzuola te Italië in the men’s U23 Scratch.

Maar we investeren ook in jong talent zoals Sim de Rijk en Tuur Jacobs.

Ook onze vaste jongens zoals Joren Segers, Jeff Peelaers en Timmy De Boes enz… zijn trouw gebleven aan ons team.

Social media en website

Wij werken er hard aan om onze sponsors in het daglicht te zetten op onze social media kanalen Ook kondigen wij met veel trots aan dat wij sinds dit jaar een mooie website hebben waarmee we de uitstraling van onze ploeg weer naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Bezoek onze website op www.hubotitancargoct.be en ontdek al onze renners, en maak kennis met onze sponsoren.

Verder hebben we ons wagenpark een volledige nieuwe wrapping gegeven zodat alles een mooi geheel is. Wij zijn gegaan voor een motief met vierkantjes wat ook terug komt in onze kledij.

Tot slot

Onze voorbereidingen draaien op volle toeren, alles word in gereedheid gebracht om te kunnen schitteren in onze geplande koersen. Daarom willen wij graag onze omkadering ook nog eens bedanken voor hun inzet.

Tot kijks op één van onze wedstrijden.

Sportieve groetjes,
Kris & Bart en gans het Hubo Titan Cargo Cyclingteam

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Volgende races

Volg onze ploeg

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

© 2021

Hubo Titan Cargo – Cycling Team

Website door UNIKAVI.be